Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 11 juli 2010

GULD!!!!!!!!!!!!!


Ja, då var det klart! Guldet i världens största handbollsturnering gick till LUGI P99! Elias var nästan gråtfärdig av lycka när speakern intervjuade honom. Lägger in en länk till Partille Cup's hemsida så att ni som vill kan kolla! (titta under kategori B11 & skriv lugi)

http://www.partillecup.com/swe/index.php/2010/07/finaler-valhalla-10-14-ar/

Jag som suttit här hemma med Louise & hundarna har varit på helspänn sedan första matchen och är givetvis ledsen för att ha missat detta event. Typiskt så var internet nere under morgonen så vi kunde inte följa matchen via webben.

När man blickar bakåt sisådär 2 år så är det otroligt att vår "lille" grabb skulle få möjligheten att delta i detta. Han var så svag, sängliggandes och fick andningshjälp. Nu har han och hans otroliga lagkamrater och ledare rott hem det största som finns i världen för 11 åriga killar! Fattar ni?
Kan knappt bärga mig tills ikväll när dom kommer hem.

Ja, nu är vi hemma. Elias grät av glädje så som många andra killar i laget. Vilket lag hela P99 är! Vilkatränare, föräldrar och syskon + maskothunden Bosse är! Vilket väsen/support det var på läktaren! Lugi! Nästan alla i lag 2 var där och hejade tillsammans med föräldrarna idag. När de vunnit så pratade speakern och sa: "Och en extra stor kämpe är Elias Edengrand som är här och spelar trots att han har leukemi...." Sen fick han en tröja där det på framsidan stod LUGI 54 och på ryggen med stora bokstäver ELIAS VÅR HJÄLTE. Det var hans helt fantastiska tränare som ordnat detta. Mer än tusen tack till dem. Mina tårar sprutade i kapp med Elias och vi var inte de enda. Många föräldrar kom fram och alla killarna likaså kom och sa att Elias gjort en bedrift. Det har han sannerligen - men utan så underbara människors stöd och support hade han aldrig ens kommit med till Partille. Så Ni är bäst ni med! Tack och kram till Er alla!!!

5 kommentarer:

  1. Hej. Stort Grattis till Guldet och ett jätte Grattis till Elias som har glädjen att få vara med om detta efter allt han gått igenom.Måste kännas enormt både för föräldrar och Elias.Vi har oxå kämpat på Partille cup men gick inte lika bra i år.Stor kram till er. Cilla

    SvaraRadera
  2. Stort Grattis till dig Elias!
    Guld, Guld, Guld, nu är Morfar stolt över dig

    SvaraRadera
  3. Så kul..Elias är vekligen en kämpe..gratta honom från oss i Bjärred.
    Kram
    Folkesons

    SvaraRadera
  4. Man blir tårögd....UNderbart

    SvaraRadera
  5. Grattis till Elias och till hela familjen! Vi är inte så hemma på det här med handboll, men man fattar ju GULD. Toppen!
    Kram från Bendzarna i Täby

    SvaraRadera