Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 10 juli 2010

Lugi p99 är i final!!!

Startbild
Ja, Elias är i Göteborg och spelar handboll i Partillecup med sitt lag. Laget har tom 2 lag som spelar. Elias är med i Lugi p99 lag 1. Och YES de ska spela i finalen i morgon kl.11.45. Det är helt otroligt fantastiskt att han är med! Lite extra bra kämpat av honom eftersom läkaren höjde hans metrotrexatdos regält i tisdags... lite synd tycker jag eftersom det tar hårt på hans krafter - men han har KÄMPAT hur bra som helst, så efter april nästa år - då kommer Elias att bli i sitt esse.
Tyvärr förlorade killarna i lag 2 idag - om de vunnit hade de mött varandra i finalen. Oj, så duktiga killarna har varit allihop!!! I denna värmen som kändes som typ 800 grader. En eloge till dem alla!!! Många av lagets föräldrar och syskon (och Bosse hund) har också varit här och hejat. Dock har nog Elias vunnit garanterat i antalet supporterhejare. Både jag själv, Bea, Karin, Hanna (som också spelar i final i morgon), Ingrid N och Tobias varit och hejat. Ja, det är så roligt att man knappt tror det är sant! Bara att han är med är en stor vinst i sig.

Partille Cup är världens största årliga ungdomsturnering i handboll. Den startades av IK Sävehof i Partille 1970. Turneringen äger 2010 rum mellan 6-11 juli.

I turneringen deltar ungefär 1050 lag från 50 nationer. Alla matcher spelas centralt på Heden samt Vallhalla, Överåsvallen, Gulheden Södra samt Nya Ullevi. De äldre ålderskategorierna spelar sina finalerna inomhus i Scandinavium, de yngre på Valhalla plastgräs.


2 kommentarer:

  1. hej
    hoppas att det går bra i finalen...fast precis som ni skriver " Att bara Elias är med är en stor vinst"
    Hälsa honom så myckrt
    kram susanne

    SvaraRadera
  2. Grattis till GULDET
    Önskar dig Morfar

    SvaraRadera