Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 8 oktober 2010

Kaelas blogg...

Det här hittade jag på Kaelas blogg som jag bruka kika in på ganska ofta. Lite lustigt för det blev så passande just idag.

Om ni inte visste det kan jag tala om att världen är full av vardagsänglar.

Man ser inga vingar men man slås av ljuset i deras blick.

Dessa fantastiska människor som har upptäckt att man mår bra av att vara snäll!

Att vara snäll är något som oftast för tanken till dumhet, naivitet, kanske till och med undergivenhet.

Vilken tur att Stefan Einhorn lärt oss upptäcka att det inte alls är så.

Så här säger han själv: För mig är en snäll människa en
individ som lever med etiken i sitt hjärta.”

Den snälla människan är minst av allt dum,tvärtom mycket klok eftersom hon har förstått att det vi gör för andra gör vi också föross själva.
Men snällhet är en egenskap som måste förvaltas med gott omdöme.

Att vara snäll på ett äkta, positivt och gott sätt är verkligen en konst.

Så jag brukar tänka att jag är omgiven av många konstnärer - människor som förstått lyckans innersta väsen.

Att tända ljus för andra - inte för att minnas - utan för att glädja!

3 kommentarer:

  1. Härligt inlägg!!! Behövs mer sånt i vår värld idag...

    SvaraRadera
  2. Hei!

    Verden sikkert fult av hverdaglige engler. En av dem, traff jeg for 10 år siden og hun reddet mitt liv. Det finnes mennesker som har forstått at det å hjelpe andre betyr å hjelpe seg selv og en av dem er Mirela Paun . Hun er internasjonal holistisk terapeut, sjaman. healer, klarsynt, i ett ord, en åndelig person. Hun er utdannet opprinelig psykolog og har i tillegg hovedfag i både filosofi og journalistikk med det har ikke noe å gjøre med evner og kunnskap til å helbrede.
    Hun har utviklet Sun (det leses SON på norsk), helbredende metode som er faktisk en samling av terapi - er som har opprinnelsen i eldgamle tider. Alle metodene benytter seg av ren – energi , energien RO ( det leses RÅ på norsk), energi som kommer fra renere deler av Universet og som var dominerende på Jorda for millioner av år siden. I våre dager er vi mest påvirket av Qi energi.
    SUN er metode som hører til kvantefysikken, eller mer nøyaktig til kvantemedicin. De helbredende metodene som benytter RO- energi, er ekstrem kraftige og det fines mange ”pasienter rørt av uhelbredelige sykdommer” som ble reddet.. Og de har alltid ”uhelbredelige” sykdommer. Hun har studenter over hele verden slik at flest mulig mennesker kan hjelpe syke mennesker. Det finnes noen disipler i Norge også, i Sverige vet jeg ikke.
    Jeg vil understrekke at det er pasienten som behandles ikke sykdommen!. Av den grunn finnes det ikke noe spesielt henvendelse til kreft eller leukemi. Bloggen og andre steder er faktisk et veldig overflodisk bilde av hva Sun – lærdom er. Den viktigste ideen som fremheves er at mennesket skal være frisk og det finnes metoder som kan hjelpe og bidra til dette. Det er ganske trist at folk for en diagnose som cancer, eller mange andre ”uhelbredelige” sykdommer og de får beskjeden: du må lære å leve med det.
    Mirela Paun har alltid pasienter som ikke har noen sjanser lenge. Det er hennes disipler, som er sprett rundt i verden som tar seg av ”helbredelige” sykdommer. Behandlingen foregår på avstand, pasienten må ikke reise noen steder, noe som kan redusere kraftig behandlingens kostnader. I tilleg finnes det ikke bivirkninger. Mirela Paun utfører behandlinger etter å ha hatt adgang til medisinske analyser og diagnosen stilt av medisinsk personell.
    Mirela Paun kan kontaktes på Myspace, Facebook på mirelapn@yahoo.com ,http://www.positiveatmosphere.com/my-community/blogs/blogger/Mirela%20Paun/ og sikkert andre steder på Internett.
    Jeg virkelig håper at du blir frisk, det er grunnen for at jeg skriver til deg. Du har skrevet et nydelig innlegg og jeg er sikert på at du kommer til å hjelpe mange mennesker i framtida.

    Varme hilser,
    Rodica Sandvik

    SvaraRadera