Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 24 december 2008

Julafton

Alla barnen var galda och lekte på förmiddagen. Storebror Anton hade nästan inte tid att åka till Staffanstorp. En julklapp var de ute och hade kul med. Den for iväg så att de får klättra lite högt och hämta den en annan dag.
När alla klapparna var laddade i säcken åkte vi iväg till mormor och morfar. Innan vi satte oss för att äta hann Louise och jag hälsa på våra gamla vänner Cissy och Arns´s och önska dem en God Jul. De hade inte mindre än 9 ursöta valpar, så vi lånade en och visade Elias och Beatrice. Jissa om Elias blev betagen! Klart att han ville behålla den. När vi lämnade tillbaka den, så kom min kusin Fredrik och hans sambo förbi och de hade också söta valpar med sig i bilen.
När vi sett färdigt på alla valpar åt vi mycket och god julmat. Kalle kom traditionellt klockan 3, så då var vi bänkade framför TVn.
Strax därefter kom tomten och bankade på fönstret. Alla klappar delades ut i takt med att papprena slets upp. Glögg, pepparkakor och lussekatter serverades. Tomten fick en chokladbit som smakade skägg...
När klapparna var öppnade spelade vi lite Buzz-spel. Morfar låg risigt till, Elias vann, Chrille blev tvåa och jag kom först nerifrån räknat.
Efter detta gick Elias och la sig och sov en stund. Har varit mer trött idag än de andra dagarna. När vi skulle åka hem orkade han inte gå själv, så jag fick bära honom ut till bilen.
På vägen hem körde vi förbi Christers bror Peter med familj och önskade en God Jul. Väl hemma tog det inte lång tid innan vi sov gott allihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar