Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 23 december 2008

Lillejul

En sen men stor julfrukostbrunch väntade. Elias åt med stor aptit och vi andra var inte sämre. Innan vi hunnit duka av bordet och hoppa ur nattasärkarna knackade det på dörren. Det var Jessica med sina söta döttrar (Louise, Emma och Sara) som kom förbi en sväng. Busade lite med "glada" Louise som inte hörde att de kom. Strax därefter kom det mer besök. Elias klasskompis Melanie med mamma och lillebror Tamino. De hade gått en långrunda ända hit. Det hela slutade med att barnen stannade och hade kul tillsammans. Spelade Buzz och skrattade.
Sen ringde telefonen igen, och denna gången var det Liliana som sa att nu var hon och Rut på väg en liten sväng. Elias fick den finaste kakburk vi nånsin sett med kakor i förståss, som inte kan delas med någon eftersom de lär vara så goda. En lastbil i plåt i gammal stil från Marks and Spencer.
Grannarna Agneta och Arne gav oss en fin blomma som julpresent och "inflyttningspresent".
Vår städning havererade totalt, men så hade vi trevligt istället. Storebror Anton ville stanna tills i morgon. När vi sent fick alla i säng la sig pojkarna i bäddsoffan tillsammans och bara mös tillsammans framför en bra film på TV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar