Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 26 december 2008

Storstädning

Jag har svårt att sova. Vaknar tidigt varje morgon, hur sent jag än lagt mig. Det beror nog på all röra i huset. Det är ganska frustrerande att inte ha kommit i ordning än sedan vi flyttade hit, men å andra sidan så har vi ju också rivit ner allt och byggt upp det igen - allt medan barnen blivit sjuka, så hur skulle det kunnat vara annorlunda? Så idag har vi försökt lägga saker på sin plats och få lite i ordning, samtidigt som vi städat, bäddat rent och tvättat. Upptäckte att jordbävningen spräckt 2 kakelplattor i vårt nya badrum. Typiskt eller?
Elias kände sig hängig och ville att vi lämnade ett prov. Men det visade sig att hans värden var helt ok med hans mått mätt så det var ju toppen! Han klarade sig den här gången utan att behöva tanka upp sig med blod. Skönt!
När vi gav upp städningen fick vi besök av våra goa vänner Jessica och Magnus och Sara. Vi grillade ute. Allt möjligt gott stod på menyn. Lax, flinta, korv och "svansar" (Jessicas benämning på fläskfilé). Glass och frukt och chokladsås. Mumsens.
Jessica och jag pratade hur man ska få ihop det här hemma och kom på lite bra ideér medan Chrille och Mange funderade över varför varmvattnet försvann nu ikväll. Snacka om otur om varmvattenberedaren gått åt pipsvängen. Den enda grej i huset vi inte bytt ut. Säkert inget gratiskalas där inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar