Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 31 december 2008

Vincristine

Efter att vi varit och sett killarna vinna lundaspelen åkte vi till avdelningen för en ny omgång behandling. Det blev en lång väntan. Flera timmar i lekrummet. Tur att det finns TV-spel där för barnen. Vi träffade flera föräldrar som man lärt känna och pratade i ett kör. Det är lite märkligt, men nästan alla "känner" alla och man är som en stor vänskapsskara. Det är skönt att träffa dem, samtidigt som det kan kännas jobbigt/ledsamt om deras barn mår dåligt, men å andra sidan kul när de mår bättre. ALLA barn som är där är hjältar! Helt fantastiska! Elias var så duktig idag! Sa inte ett pip. Vår hjälte!

Tur att barncancerföreningen finns som på olika sätt hjälper till att göra det lite trevligare för barnen och deras familjer. Det känns bra att göra änglar och kunna skänka bidrag som kommer barnen till godo.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ville bara skriva några rader till er. Vi har genom Susanne F fått änglar som vår dotter Thea säljer. En klasskompis till Thea har nyligen insjuknat i leukemi och vi känner att genom att få hjälpa till med insamling till barncancerföreningen så gör vi något litet för honom och alla andra fantastiska hjältar.
    Nu visar det sig att det är många som vill engagera sig...så min fråga är skulle du kanske kunna lära mig hur man gör änglarna och så skulle vi kunna hjälpa till med tillverkningen av dem och försäljningen såklart! Vi har en loppis här i skogen där vi bor den siste maj, vår tanke är att vi säljer änglar där - och vi hade tänkt att sälja många...
    Vi funderade också på att få företag att skänka pengar till materialet. Vi har redan en villig sponsor!
    Du kan maila mig på sammiepersson@hotmail.com

    Kramar från Samantha & Thea

    SvaraRadera