Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 11 april 2010

En härlig dag i skogen

I morse letade vi reda på adressen till var det skulle vara tävlingar i slädhundsdragning i Höör. Karin D bror skulle tävla och jag tänkt överraska barnen med nåt kul - för en gångs skull. Isabelle som vi skulle fira att hon fyllt 10 år och hälsa på blev lite klurigt....men vi bestämde istället att hon hängde med oss. Så hennes mamma Karin A väckte henne och raketfrukosterade och körde henne hit i 190 knyck. Presenten vi köpt till henne öppnades med vantarna på - så bråttom hade hon. Sen ringde vi hit Hannes också och sen körde vi iväg. En bil lastad med goa barn. Louise stannade hemma (vilken miss).
Lite vilse hamnade vi innan vi hittade rätt i skogen. Stod och pratade med en av funktionärerna och hörde om dessa hundar, Siberian Huskys. Såg hur de svischade förbi genom skogen i väldig fart när de drog div. olika cyklar. Sen kom en bil och sa att det skulle vara litet uppehåll och att han skulle till starten några kilometer bort. Vi fick lifta med honom och alla barnen hoppade in i bagageutrymmet. Hans fru såg klart förvånad ut när vi kom. Sen hittade vi Karin, Hanna, Emma, Sverker och resten av släkten och så klart hundarna. Vi satt i det finfina vädret och bara mös och fikade mitt bland hur många hundar som helst. Sjöng gorde vi för både Hanna som fyller 19 år i morgon och Isabelle och några hundar. När tävlingarna var över fick barnen åka på flak efter en fyrhjulingsmotorcykel och plocka ner alla skyltar. Gissa om de mös och hade kul!!!
http://www.myhuskydog.com/wp-content/uploads/2009/08/SiberianHusky1.jpghttp://seastone.files.wordpress.com/2009/01/vitsippor_stor.jpg
På väg hem igen blev det ett snabbt stopp på Bilema och inhandla middag. Vars en korv till barnen blev det också.
Väl hemma byggdes det koja och killarna spelade. Bakade en tårta till Isabelle. Karin kom och Hannes pappa och Yvonne kom. Sen blev det en sångstund till för Isabelle.
En härlig dag med bara solsken. Såg tom vitsippor som precis börjat slå ut i skogen. Är inte det det bästa man kan se en vacker vårdag? Glada barn och en dag som försvann ur städandets måsten. Toppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar