Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 2 april 2010

Påskfikor

Elias bakade en kladdkaka med glasyr och dekorerade med påskgodis och färska jordgubbar. Fixade ett litet påskägg. Sen körde vi iväg. Bea hängde med. Elias skulle överraska läkaren som vakat flera dagar över Elias - först när han blev ursjuk i blodförgiftning och hamnade på avdelning64 och sen förra påsken. Han hade storstädning hemma och blev jätteglad och propsade på att bjuda på kaffe och juice. När vi körde därifrån sa Elias att alla läkarna på 64:an är världens bästa. Det skulle jag hälsa dem.
Väl hemma så lastade vi bilen med 2 stora påsktårtor och finfina påskpåsar med godis. Sen mötte jag upp Kjerstin från receptionen. Vi satte oss sen och fikade med 64:an och pratade lite med folket där en stund och delade ut godispåsarna. Träffade några läkare och pratade om förra påsken. Elias "förste doktor" berättade hur han minns hur illa det verkligen var då. Hur glad han var att Elias mår så bra nu. En kille fanns kvar sen Elias låg inne, men annars var det nya barn. ...En var säkert ny "för dagen" eftersom pappan visades runt var allt fanns.
På kvällen påbörjades tapetseringen av lilla toaletten - som vi inte ens sett sen vi flyttade in för snart 2 år sen. Den har varit helt igenbommad. Självaste toaletten har stått ute under tak hela vintern. Snaaart ska vi ha en toa till, så Chrille kan ha sin egna handikappanpassade lilla vrå.

1 kommentar: