Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 11 september 2010

Bio besök i regnet!

Idag så passade Elias, Bea & pappa på att slippa undan regnet en stund genom ett roligt biobesök. Elias har tjatat om Toy Story 3 i 3D så vi bokade biljetter och stack iväg vid 12-tiden. Helt otroligt att dom kan få in sådana effekter i filmerna! På med ett par färgade glasögon sen så kommer allt åkandes mot dig genom bioduken! Bea var helt uppspelt och gillade, precis som Elias, filmen skarpt. Fantastiskt story och riktigt snyggt gjort! Efteråt så var det tv-spel som hägrade och just nu så sitter dom klistrade framför Lego/Harry Potter spelet och hjälps åt att lösa olika gåtor som jag själv går helt bet på!

Jag kände direkt idag att det här med bio måste vi göra oftare. Känslan och ljudet kan man aldrig få hemma och man riktigt såg hur nöjda ungarna var efteråt, ögonen lyste och smajlet satt långt uppe vid öronen. Synd bara att det inte kommer så många bra filmer som passar 9, 11 & en 43-åring!

1 kommentar:

  1. Haha du får nog stå ut med barnfilmerna ett tag till! Men för ett tips för dej annars är att se Grown ups själv! Mycket rolig film som ger väldigt många skratt! =)

    SvaraRadera