Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 5 september 2010

Grisfest i strålande solsken hos Bengt!

Den här festen var den 8:e i ordningen. Bengts dotter hade leukemi och var riktigt riktigt dålig och för att hon skulle kämpa på så frågade han henne vad hon önskade sig och hon sa: En stor fest. Dottern blev bättre och är nu friskförklarad!!! Vart annat år så har Bengt ordnat stora Grisfester för alla cancersjuka barn och en och annan kändis har kommit.
Bengt

Idag var det vår tur att få komma med på detta stora evenemang. 900 personer var där! Allt började med att vi fick anmäla vår ankomst och blev indelade i grupper. Vi hamnade i grupp 2. Sen blev de som ville ansiktsmålade.
Fina?

Isabelle och Beatrice



När detta var klart så var det till att leta upp sina vagnar. Vi skulle åka hölass.

Mysigt. Och vi hade helt fantastiskt soligt väder.

Pippi var här





I vår vagn hade vi allsång och hur kul som helst. Innan vi var tillbaka på gården fick vi se en teater av en motorcykelklubb som handlade om Robin Hood & Co. Det var många motorcyklar som var med i det! Lite uppvisning med brankårsutryckning, polis och ambulans ingick också.


När vi kom fram till gården igen stötte vi ihop med bröderna Rongerdahl. Jag kunde så klart inte hålla tyst och undrade varför de inte höll i sången i vår vagn. Gissa om barnen blev förvånade när de "bara stod där".

Sen blev det mat i ladan. Vi fick sitta på halmbalar och det var så lantligt man kan tänka sig. Grillat griskött med potatissallad. Sanna Nielsen kom också!



En glad Bea eller?

Medan vi åt blev det skönsång och hur trevligt som helst! Loa Falkman kom också och sjöng en truddelutt.





Här med världens enda tjej som kört 1000 mil i öknen på motorcykel, Annie Seel. (Som dessutom fyllde år denna dag) Dackarrallyt.

Allsång!

Clown

Efter maten fick grupp 2 åka riktig rally. Elias var där fortare än kvickt och tog en tur.



Bea, Louise och jag hoppade över och spanade in den översnygga helikoptern som armén hade med sig.





Vi fick stora ögon allihop och Elias - ja, han kan tänka sig att satsa på att bli en sån pilot.

Finfina bilar med mer ljud än nåt annat fanns också. Barnen kunde få ballonger fyllda med helium. Gissa om de hade kul med dem?! Pratar så kul om man fuskar och andas in det.
Galet mycket motorcyklar i alla modeller fanns som man kunde få åka med. Hur många gånger man ville dessutom. Gissa om barnen gillade det?!


Gissa vem



Bengt ger sina besökande välsignelse

Till sist skulle ballongerna släppas iväg. De var uppsatta så OM det gick skulle det stå HAPPY på himlen. Det var dagens tema: Glädje! (Vilket det också var för alla)

HAPPY!!!!

1 kommentar:

  1. Hej vännen
    Vilken fantastisk fest ..precis som dej är Bengt en underbar människa
    kram Susanne

    SvaraRadera