Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 24 mars 2010

Mår inget vidare

Sedan några dagar har Elias varit lite hängigare än "vanligt". Mådde så illa igår kväll att han inte kunde somna och fick ta en kytril.
Idag var det tvärstopp med att gå till skolan. Han var helt blek och orkeslös. Orkade inte ens ta sig ett bad. Låg hela dagen helt utslagen. Känns lite så där eftersom hans blodvärden är helt toppennormala. Inte förkyld eller andra tecken till infektion... Ringde till dagvården som är gulliga och stöttar när man är orolig.
Riktigt synd att han var så hängig för vi hade 4 biljetter till Toddyspexet. Elias biljett fick Charlotte ta över och jisses vad kul vi hade det. Det var verkligen kul! Vet inte när vi skrattade så mycket sist. Bea och Louise stornjöt och klappade i händerna tills Bea slutligen somnade av utmattning. (Toddyspexet är manliga läkarstuderande och ju mer publiken klappar desto mer sjunger och agarar de). Al Capone verkade vara i evigheter. Varje fall från klockan 19.00 till nära 22.30. Det var en föreställning som hette duga!!! http://www.toddy.nu/

4 kommentarer:

  1. Hej Annette

    Hoppas att Elias snart mår bättre. SÅ kul att ni fick pris för Årets Kraftkälla!!! Det är nästan som att man känner sig delaktig.. :)Grattis till er!. Tänkte på det där med marknaderna. Jag kanske kan hjälp till?

    Kram

    Anna Holgersson

    SvaraRadera
  2. Hoppas Elias har piggat på sig. Ha en bra helg!
    Anna

    SvaraRadera
  3. Hoppas att Elias mår bättre!! Kram

    SvaraRadera
  4. Hej
    Hoppas att Elias snart mår bättre...
    Blev väldigt glad när jag hittade er fina blogg...
    Kan du inte ringa mig Anette..jag säljer gärna era fina änglar och stälelr gärna upp på Höörs marknad
    Kram
    Susanne Folkeson

    SvaraRadera