Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 14 december 2009

Hemma

Trots att det blev sent innan vi kunde komma i säng sedan vi kom hem, kom vi alla upp med tuppen. Vi ville träffa Beatrice och Louise innan de gick till skolan. Men oj oj vad trötta vi var. När Bea kommit iväg till skolan larmade telefonen - Elias hade en tid hos käkkirurgen 9.20. Så Chrille körde iväg med honom. Det var tur att Elias hade tid idag, för Elias har redan börjat få blåsor i munnen av högdosbehandlingen. Tandhygienisten hade ett nytt bra preparat som han fick. Det började verka direkt så han fick lite mindre ont i munnen.
Själv känns det som jag drabbats av nån zoombivirus i kombination av huvudvärk a la mycket. Somnade till flera gånger i soffan, men telefonen gick varm, så det var bara till att kämpa sig igenom dagen. Chrille kände sig också helt färdig. Det är förmodligen alla spänningar som släpper.
Chrille mår inte alls bra i sin rygg. Men det är lite snö ute och vinterdäcken måste på. Jag sa att han inte får försöka byta själv och göra sig mer illa. Det blev till att be om hjälp.
Elias har varit så glad hela dagen. Myst med hundarna, lekt, pratat med sina systrar. Ja, Elias är hemma ÄNTLIGEN.

1 kommentar:

  1. Härligt att träffa er i fredags förra veckan och att Elias och Johan spelade lite biljard, det tyckte Johan om. Ja kommer i håg när Moas stora behandlingar äntligen var slut, det är lycka, en lycka att komma ifrån avdelningen och få rå om sig själv och sin familj hemma..
    Blir så glad för er skull

    Kram Jenny, Moa, Johan Oliver

    SvaraRadera