Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 11 december 2009

Inte precis fredagsmys...

Klockan 8 väcktes vi av personal som undrade om vi hade fler kisseflaskor på rummet. Suck! Nä, vi har inte gömt dem i den låsta garderoben! Som om man sovit gott hela natten. Jag tom drömde om dessa kisseflaskor som rann över överallt. Det är faktiskt jobbigt att vakna flera gånger/natt. Lite förståelse hade inte suttit fel.
Elias åt lite fil till frukost. Sen har han mest legat i sängen framför datorn. Pappa fick rycka ut en snabb sväng och koppla in Wiikonsollen i skåpet, så han fick lite variation. Idag är han helt matt. Inte konstigt av allt han fått i sig och sömnstörningen. Kämpar ändå och vill bara härifrån. Tog sig ner en sväng och spelade biljard en kort omgång. Han har blivit riktigt superproffsig. Jag är helt chanslös.
Lite Luciafirande har det varit på sjukhuset. Vår favorit fick ju bli sockerbagaren och pepparkaksgubben som kom förbi Elias på hans rum. (Bilder kommer sen när vi kommit hem). Karin kom förbi och pratade lite.
Vi tog en schackmatch i köket där jag förlorade igen. Han är en riktig tänkare och duktig i det med. Vad månde det bliva av denne prins? Själv hoppas jag på att han blir lycklig och når sina drömmars mål.
Idag är Elias klart påverkad av sin vistelse här. Mår inget vidare och blir lätt ledsen. Vill bara komma hem. Sista provet nu timme 48, var 0,74 så det går på rätt håll. Han är så duktig! Nu när det är sista gången så har vi lovat honom att han ska få något. Han har önskat sig en Lego polisstation i evigheter och sparat och jobbat ihop lite pengar för att en dag kunna köpa det själv. Han vet att det egentligen är för dyrt. Han ska få det. Det är han väl värd!!! Även om det är hur dyrt som helst. Kanske vi kan söka lite fonder - det är ju precis inte helt gratis att gå hemma med 80% av lönen....

2 kommentarer:

  1. ja....jag slutar aldrig förundras över hur mkt våra barn står ut med och kämpar för att överleva..........och ni/vi föräldrar som står /finns vid sidan om 24 timmar om dygnet och står pall för allt ....Stora styrkekramen till Prinsen o hans föräldrar o syskon

    SvaraRadera
  2. Ett tips... Angående fonder så hjälper Linas livsglädjefond mer än gärna till med bidrag iform av pengar till saker som lego, resor etc.

    Kolla på Linas livsglädje på Google och läs om hur ni ska söka bidrag :)

    SvaraRadera