Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 2 augusti 2010

Frank


Frank myser med Dixie

Frank från Island kom och hälsade på! (En kille som tyvärr har drabbats av flera återfall i sin leukemi och blivit benmärgstransplanterad 2 ggr här i Sverige). Elias och Frank fann varann på avdelningen och har blivit vänner för livet. Vi har lärt oss mycket av honom och hans underbara föräldrar Svana och Brynjar. Mycket om att klara dagen när det såg som mörkast ut och att man ALDRIG får ge upp hoppet!
Oj, så fin och välmående han såg ut! Vi blev verkligen glada över deras besök! Så roligt att se Frank så frisk! Han berättade att han har fått det han drömt om i så många år - en hund. Hon heter Hetja (=Hjälte).
Elias och Frank badade och hade så kul ihop. Pratade och mös ihop. Frank ville inte ge sig av härifrån på kvällen. Och vi ville bara han skulle stanna lite till... Kanske kan vi få "kidnappa" honom vid ett senare tillfälle och låta honom bo hos oss nån vecka, så killarna kan ha KUL ihop - precis som det ska vara.

Verkliga vänner för livet!


Frank och Elias myser i soffan.
Frank fick en månsten i form av en varg av oss som lyckoamulett. Det är den han har om halsen.

Svana och jag pratade mycket om hur mycket våra pojkar gått igenom och hur mycket det fått undvara. Bara en sån självklar sak som att få bada i en pool. Svana berättade att de varit hemma hos några vänner och deras barn var helt frustrerad över att få vänta 20 minuter innan de kunde bada - Frank hade väntat i 4 ÅR. Tänk på det! Svana grät av glädje att han äntligen fick bada. Det är mycket glädjetårar när det går vägen för ens barn - sånt som andra tar för givet och inte ens tänker på hur otroligt fantastiskt det är. Vi är helt överens att varje dag är en gåva! Våra pojkar är gåvor! Vilka killar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar