Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

torsdag 26 februari 2009

Änglarna bjöd på Tacofest på avdelningen

Det bidde ingen sömn... men lite städning/undanplockande hemma istället. Hämtade Bea direkt när skolan slutade så hon kunde leka med Isabelle på lekterapin. Själv tog jag och "vakade" över Elias som var urtrött. Pillade lite med pärlorna och sorterade dem lite till. Chrille fick köra hem igen en sväng och hämta grejor som Elias ville ha här.
När lekterapin stängde kom flickorna upp och vi påbörjade fixa inför tacofesten. Det blev fullt hus i köket och alla hjälptes åt och fixa. Vi hade det riktigt trevligt tillsammans. Maten uppskattades regält av alla barn, men även föräldrar och personal. Det var riktig kul att se alla sjuka barn kunna äta med god aptit. Elias var den som satte sig först vid bordet och var jättesugen på maten. Efter tacosen och kycklingklubborna blev det massvis med godis, negerbullar, kakor, chips, popcorn...De flesta åt så de knappt kunde röra sig. Isabelles mamma Karin fick knäppa upp översta knappen i sina byxor (- men höjdpunkten blev senare när hennes blus sprack....Haha!) Barnen hade roligt och lekte tillsammans efter maten. Skönt. Elias var med nästan hela tiden, men gick sen på rummet och mådde ganska så bra. Mår lite illa och fick lite ont i ryggen av att suttit uppe länge. Alla uttalade sig på nåt sätt att det varit en riktigt trevlig kväll med god mat. Då kändes det extra kalas att så många vänner och bekanta ställt upp och köpt våra änglar. De kom verkligen alla till glädje denna kväll. Tack alla Ni som bidragit till att vi kunde göra denna lilla fest möjlig!

1 kommentar:

  1. När jag läser om er tacosfest önskar jag att vi var med. Oscar som är snart 6 år tillhör också avdelningen. Han kom in 1 april 2008 med lymfkörtelcancer. Nu tar vi all behandling hemma och är inte så ofta på BUS. Hoppas Elias också kan göra en del av behandlingen hemma.

    SvaraRadera