Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 15 februari 2009

Skolkat från doktorn!

Idag skulle vi in igen men vi drog på det då Elias har mått bra idag. Rätt var det var så skrek Bea att det kom nån från sjukhuset och dörrklockan ringde. In klev Svane & Brynjar som har sin son Frank på avd. Dom hade cyklat från sjukhuset och tittade in för en kopp kaffe. Jättekul! Senare så dök även Isabell & Karin upp & Ännu senare morbror Mats som stannade på middag. Elias sov bort Isabells & Karins besök men piggnade till för lite dataspel innan han dök ner i soffan för diverse tv-tittande. Vi andra har fått upp lite hyllor och städat av alla golv + en massa annat. Fick även tillfälle att sjunka ner i ett varmt bad. Första gången i nya huset/badrummet. Skönt!
Nu har lillgrabben lättat på trycket igen och vi kallar honom för vår lilla fismumrik. Ännu en rostad macka har han slukat och nu försöker vi få ner honom i sängen men det lär dröja med tanke på att han sov middag i 2,5 timmar! Sov sött alla änglar!

1 kommentar:

  1. ♥Jag har blivit utmanad av Erika att:

    Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer

    SvaraRadera