Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 25 februari 2009

Fullt upp hela dagen

Det blev tidig väckning idag. Det blev till att packa stora väskan med kläder för flera dagar, skolväskan måste med, simklädesväskan (hann med ett pass på morgonen innan behandlingsstart), änglarna, alla godsaker vi köpt inför vår tilltänkta fest i morgon, filmer, kakfat, skålar och en kakbaksbok...massor av saker vi köpt för änglapengarna.
Klockan 9.00 hade vi inkvarterat oss klart i rum 10 - som är i klass med jukkasjärvii ishotellstandard - KALLT!
Medan Chrille gick med Elias ner i simbassängen körde jag iväg och fixade resten av grejerna till festen i morgon. Massvis med tacomums och kycklingklubbor och popcorn, chips, godis och annat gott. Fixade lite taimat till lunch för oss och Karin, Hans och Isabelle.
Elias klarade att få sin sputa (P-asparginasen) i benet galant!!! Sa inte ett ljud. Nålen i porten - inga problem det heller. Sen var han uppkopplad. Så nu ska det mätas urin och kissas i ett kör i flera dar. I morgon blir det även sövning och cellgift rakt i benmärgen.
På kvällen var det fest som barncancerföreningen fixade. Det blev italiensk buffé. Urgott. Beatrice lekte med Isabelle. Elias mådde lite tjyvens efter maten och gick och la sig framför TVn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar