Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 24 februari 2009

En kul dag

Beatrice fick vara ledig från skolan idag pga av att hon fick följa med Elias simträning idag och sen bjöd barncancerföreningen på bio.
Men dagen började med frukost och fixa lite semlor för att ha med oss till sjukhuset. Sen blev det först blodprov på dagvården och sedan simträning. Elias är urduktig och kämpar hårt. Beatrice har fått mersmak på att dyka och hon var mer under än över vattnet.
Efter badet var vi helt varma och gick ner till sjukhusskolan och bjöd på våra semlor. Vi hade så roligt att vi glömde bort tiden, så vi höll på att missa att komma iväg till bion.
När barnen valt chips och dricka gick vi in i salongen och såg "Bedtime stories". Vi skrattade så vi grät och skrek om vartannat - i princip hela filmen genom. Den var verkligen sevärd!!! Den roligaste vi sett. ...for freeeiiiii.
Louise och jag tog en snabb sväng om bokrean och fixade lite böcker som vi planlagt. När vi kom hem meddelade Elias att han ringt Samuel och att han skulle komma förbi kl.18. Så det gjorde han i sällskap med sina mysiga föräldrar Marit och Robin. (..en liten semla till).
Elias mått riktigt bra idag och klarar att gå ner för trappan. Hans blodvärden meddelade att han startar sin högdos i morgon.
Kvällen rundades av med Dr House innan det var dax för nannonanno.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar