Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 21 september 2009

Behandling

Behandlingen gick bra. Kära Karin fixade det galant. Läkaren undersökte Elias och var nöjd. Elias har tom växt och är nu 145cm lång. Vi fick veta att han ska få sin H1N1 vaccinationspruta i alla fall. Samt när han är färdigbehandlad så ska han göra om sina vaccinationer han fått på BVC och i skolan... Det lär bli en del. Vi pratade också om "Min stora dag". Stiftelsen Min stora dag hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina drömmar. www.minstoradag.org Elias stora dröm är att få simma med delfinerna på Kolmården. Läkaren sa att hon gärna dikterade ett intyg till detta, så Elias och vi blev mycket glada för detta. Fick veta att nu har Elias 2 högdoser kvar, och 2 till ötöver denna med Vincristine och dexacortral. Summa summarium så var det positiva besked idag. Skönt! Hoppas hoppas bara att Elias inte ska må så dåligt av sin behandling denna omgång.
Vi var en sväng in om sjukhusskolan och hämtade upp skolväskan. Fröknarna gav idel beröm till Elias och det är ju så roligt. Elias gillar ju skolan sååå mycket.
Chrille fick beskedet - diskbråck. Så nu ska han träffa en ortoped för bedömning.
När vi kom hem hade jag fått ett mail om att Einar skulle ha kalas ikväll. Elias ville gärna gå. Preparerade sig med Panodil en timme innan han skulle iväg. Marina - Figges fru kom förbi medan killarna tränade och tog med sig Elias tillbaka till träningen, men Einar hade hunnit ge sig iväg. Snälla som Marina och Figge är så körde de honom till Einar där han hade kul med massor av godsaker att mumsa på. När han kom kom hem var han helt slut och somnade innan han hann hoppa ner under täcket ovanpå sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar