Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 26 september 2009

Elias mår helt ok idag!

Idag hade vi lång sovmorgon. Åt frukost när andra åt lunch ungefär... Men Elias har varit på ett strålande humör hela dan. Tova kom hit och lekte med Bea och Elias var inte sen att hänga på. De skrattade och hade kul på Beas fina rum innan de gick ut en sväng och lekte vidare. När Henrik kom för att hämta Tova, så... stannade hon kvar. Hon vill sova över.
Louise åkte till sin käre pojkvän och vi andra tjejer körde en kort sväng till stugan och fixade lite medan Elias sprang över till Hannes en sväng. När vi kom hem igen så var killarna här och mös tillsammans.
Bea och Tova har nu hoppat ner i pyjamasar och myser i soffan med en stor skål med popcorn. Killarna sitter i den andra soffan och skrattar åt en rolig film de satt på.
Chrille mår fortsatt riktigt dåligt och börjar tappa modet. Blir egentligen inte bättre och snart har det gått en vecka, så... det är lite... skit. Man skulle gärna vilja att han blev lite bättre för varje dag. Det är inte kul att ha så ont och inte klara av att göra nåt alls.

1 kommentar: