Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 28 september 2009

Hel skoldag PÅ Munspelet och Marianne fick en överraskning.

I morse var det att gå upp extra tidigt eftersom Elias skulle fixa en överraskning till sin fröken Marianne. Hon säger så ofta hur sugen hon är på tårta, så tårta fick det bli. Banan och chokladtårta. Bea kom också upp och allihop åt de frukost i en faslig fart. Louise fick skjuts till skolan nere i stan eftersom NU har hösten kommit.
När vi var framme vid Munspelet var Elias smileband i topp. Han gick stolt in med tårtan och överraskade Marianne. Jag väntade mig att han kanske skulle ringa och komma hem tidigare, men... så blev det inte. Han gick hela skoldagen och ville aldrig att skoldagen skulle ta slut. Elias vägrade att åka in till sjukhuset och ta prover under skoltid. (Ska helst vara där mellan 10-12). Så vi fick bråttom dit när klockan var 14.00. Men de var laddade och klara för provtagning när Elias väl dök upp. De hade saknat honom underdagen, men trodde kanske att han gått i skolan. Vilket var helt rätt gissat.
Efter provtagningen gick vi och hälsade på pappa Chrille. Ingen förändring mot det bättre alls. Han har ramlat ännu en gång - 5:e gången nu sen han blev inlagd. Han är helt trött och yr av sina mediciner. Varit på en ny magnetröntgen som vi hoppas på att få svar på under morgondagen. Hoppas att de ska göra nåt radikalt så han snart kan komma på benen igen.
Bea dansade balett och var så duktig! Hon ser ut som en riktig prinsessa där hon pliéar och chatéar mm.

1 kommentar:

  1. Vi är glada att Elias mår bättre, Tänker på er!
    Hoppas att vi kan träffas snart!

    Kramar,

    Elaine

    SvaraRadera