Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 18 november 2009

ÄNGELholm

Idag hade Elias en tid till käkkirurgen. Väl där så var tiden fel. Men, det är ingen ko på isen - det får bli en annan dag. Sen var det äntligen dax för Chrille och träffa ryggspecialisterna i Ängelholm. Bea och jag hoppade av i Helsingborg på Väla shoppingcenter medan Elias följde med pappa och höll honom i handen. Bea fick en känning och fick en glass medan vi väntade på att de skulle komma tillbaka. Sen gick vi på restaurang IKEA. Båda barnen åt köttbullar med god aptit.
Han fick bästa möjliga vård där och träffade fler i ryggteamet och ska snart tillbaka igen. Elias mår ytterligare lite bättre. Han är matt men inte helt liggandes.
Beas blodocker är totalt katastrof! Det är i princip 22+ i princip hela tiden - trots att vi pumpar i henne insulin för jämt. Sen vips ner på 2 för att hoppa upp igen "på ingenting" alls. Hon mår inte så bra. Huvudvärk och ont i magen. Massor av stick i fingrarna och massor av sprutor dygnet runt. Nu för vi journal över ALLT hon stoppar i sig och gör hela dygnet. Hur vi ska få ordning på detta är en gåta. Det börjar bli lite väl obra.

1 kommentar:

  1. Hej på Er! Vi är precis hemkomna från Lund. Jonathan har genomgått sin femte cytostatika omgång (av åtta). Vi vill tacka förr alla fina saker ni har fixat på avdelningen av "änglapengarna". Jonathan tackar speciellt för Julkalendern. Den låg på sängen när vi kom. Så omtänksamt! Ni är helt underbara!!!! Tack!!! Behöver ni hjälp med att "snurra änglar" ställer jag gärna upp. (Kunde tyvärr inte komma på söndag).Jag har gjort smycken tidigare och tycker det är jättekul. Tyvärr har jag inte hunnit inte syssla med det den senaste tiden men kan man göra en insats för barnens trivsel gör jag det mer än gärna. Vi bor o Malmö. Hör av er. Kramar och Tack än en gång! familjen Peetre (emilia.peetre@telia.com)

    SvaraRadera