Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 16 november 2009

Provtagning

Natten har varit hemsk för oss föräldrar. Nu var det Beas blodsocker igen som var skyhögt, som vi inte fick ner. Trots att vi gav insulin var annan timme så ville det inte gå ner under 16. Det verkar vara helt knasigt för vi får inte ordning på det. Nu är det oordning både dag och natt. Är det inte högt så vips ligger hon hur lågt som helst. Så sömn undrar vi snart när det ska bli möjligt att få.
Både Bea och Elias vakande ganska tidigt eftersom de inte märker av provtagningarna eller sprutorna. Louise försov sig, så det var bara till att ta tag i det också. Sen var Elias hungrig och telefonen började ringa. Chrilles tid till ryggspecialisterna blev inställt pga sjukdom.
Elias mår lika dåligt som de andra dagarna. Han är helt orkeslös.

Så här gulliga är de! Prins Elias och Morris. Morris lämnar inte Elias när han ligger i sängen. Han vaktar honom hela tiden. Gissa om Elias gillar det. De är verkligen ett radarpar. Morris är precis 1 månad äldre än Elias, så de har delat alla sovplatser ihop. Hundkorgen, barnvagnen, spjälsängen... Morris är en riktig mummse! En hund som är Elias trogen!


Här väntar Elias på att pappa ska komma hem med bilen där parkeringskortet finns. Är han inte den vackaste av alla pojkar!!?

Beatrice måste så klart följa med ut och vinka Hej då till Elias när han ska till sjukhuset för provtagning.


Dixan med så klart!!!


Här är ingången till det sjuka huset. En våning upp ligger avdelning 64.

Här är den fantastiskt fina utsikten från de flesta rummen på avdelningen. Är den inte nåt helt extra??? Två tegelstenar och sen ett hål. Kan ni gissa hur många hål det är? (Efter ett tag med den utsikten så har man en aning).


Här laddar vår kära vän Karin för den helt vanliga provtagningen som Elias gör varje måndag - minst.


Ett litet stick och sen rinner det på som attan. Tur att Elias får service av Karin - hon har ju bara tränat på ett antal barn här på dagvården i över 25 år....

Lilla Dixie är nybadad. Hon vill gärna bada mer, men nu är det dax att gå upp och torka sig!

1 kommentar:

  1. Jag vill skicka en Varm Kram och en en massa Varma Tankar till er alla!
    Hoppas på bättre och bättre dagar för Elias och också för Beatrice.
    Ha det gott hela familjen/Elisabet

    SvaraRadera