Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 13 november 2009

Bara urjobbigt

Idag har Elias bara mått dåligt. Legat och suckat hela dagen. Orkar inget och vill inget. Inte sugen på nåt att äta. Så när han sa att han ville ha hamburgare igen - ja, då finns det inget annat att göra än att köra iväg och ordna det. Annars skulle han inte få nåt i sig alls.
På kvällen körde Bea och jag iväg och skulle ordna lite fredagsmys. Det blev ÖB och citygross. På ÖB en massa godis till både oss och avdelningen (som vi ska lämna i morgon). På citygross valde Bea kycklingklubbor, bakpotatis, broccoli och äpplen. Något som vi hoppades skulle kunna fresta Elias smaklökar. Men han åt bara nån tugga potatis med smör. Men det var bättre än inget alls.
Sen tittade vi på Idol medan Elias bara snurrade runt och inte kom till ro i soffan.
Usch, vad jobbigt det är att han inte mår bra.

1 kommentar:

  1. Usch jag lider med er, att se sitt barn inte må bra. Min Victoria påverkaeds lika mycket av Dexacortalet. Efter en dos märkte vi snabbt hur hon förändrades. Läkaren sa att det brukar inte märkas så mkt, jo tjena!!Hela hon blev loj, blicken tappade fokus, hon tappade hela mimiken i ansiktet, satt oftast och stirrade rakt fram, log inte, brydde sig inte om något. Det var så fasansfullt att se sitt barn förändras på detta sätt pga en medicin. Tänker på er...kram Maria

    SvaraRadera