Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 5 januari 2010

Bra värden

Det är knappt man tror det är sant, men Elias blodvärden är hur bra som helst - trots att han fick behandling med sina låga värden. DET måste bero på Sälens goda inverkan på honom. Så denna veckans behandling är den högsta dosen sen 1 år tillbaka. 4 Metrotrexat och 1,5 Puhrenethol.

Fick ett mail idag från Annica. Hennes son Linus som också har leukemi (högrisk) ska bli transplanterad nu den 8:e januari. Hon berättade att hans donator kommer från LUND, som är hittad via Tobiasregistret. Så nu håller de också på Lugi! Vi vill så klart också tacka denna hjälte härifrån som räddar livet på en kille på 16år. Undrar om denne person kan förstå vilken gåva han ger!?
(Bild gjord av Elias).

3 kommentarer:

  1. Jag är gärna donator, hur gör man för att bli det? Det kan väl inte skada mig så varför inte? :) Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Svar på kommentar från Ida:
    www.tobiasregistret.se har all information.
    Men att bli blodgivare och trombocytgivare är att rädda liv det med! Det är bara att kontakta blodcentralen www.geblod.nu

    Tack på förhand!
    Kram från oss!

    SvaraRadera
  3. Hej familjen Edengrand! Tack för nyårshälsningen och vi skickar er en innerlig nyårshälsning om ett friskt och bra 2010. Otroligt upplyftande att läsa om Sälen och att Elias värden är bättre nu. Stor kram från oss i Täby.

    SvaraRadera