Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

torsdag 28 januari 2010

..."sjukjouren"

Nu har vi startat Beatrices insulinpump. Och vi tar blodsocker var annan timme hela dygnet runt. Jag tog första blodsockerjoursnatten och fick ändra lite på doserna och ge henne lite mjölk då blodsockret var nere i känning. ZzzZzz...
Elias gick i skolan i sin klass i måndags, men sen har han gått hos Agneta på sjukhusskolan. Orkar inte riktigt med det "stim" som är i sin vanliga klass. Det kommer ta lite tid innan han orkar som vanligt. Så vi är oerhört tacksamma och glada över att hans fröknar Marianne och Agneta har ett så bra samarbete och är ett så stort stöd åt honom. Bättre fröknar kan han inte önska sig! Beatrice har också fått gå hos Agneta och hon myser också när hon får vara där. Tycker det är jättespännande och kul.
Igår vaccinerades de allihop mot svininfluensan igen. Deras biverkningar kom ganska så direkt med ont i armen och feber. Så det blev alvedon till dem alla. Chrille hade blodsockerjouren i natt och fick ändra ännu mer på doserna. Inatt fick hon klart mindre doser än hon hade igår natt. Ett glas mjölk behövdes också. Elias mådde inte alls bra i natt. Huvudvärk, magen konstrade också och febern steg + att hans herpes har blommat upp regält igen. Så idag blir det ingen skolgång alls. Det blir soffan som är "king" idag igen. Vi är sååå glada för att vi har en stooor go soffa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar