Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 29 januari 2010

Sscchhh....

Chrille tog blodsockerjouren i natt igen. Jag somnade i soffan tidigt igår kväll... Han sa att han kunde lika gärna göra det eftersom han ändå inte kunde sova pga av sina ryggsmärtor. Men i morse sa jag till på skarpen att han var tvungen att gå och lägga sig och sova. "Ta en sömntablett och GÅ OCH LÄGG DIG!" Sover man inte på nätterna, så måste man ju sova på dan. Så Elias och Bea fick vara tysta som små möss hela dan. Ett besök kom förbi utan att Chrille märkte något. Strax vid 14.00 vakande han och var sömndrycken ett bra tag innan han och Bea åkte iväg och hämtade storebror Anton.
Elias herpesblåsor är verkligen på väg tillbaka...igen. Valtrex är mirakelmedicin mot hans blåsor om han börjar ta dem i tid. Biverkningarna från svininfluensavaccinet är på väg tillbaka och han mår klart bättre idag. Lyckades få ut honom och Bea att leka lite i snön. Busade gjorde de också och la högt med snö utanför våra kära grannars ytterdörr så den inte gick att öppna (tur att de brukar använda köksingången).
Sen - åkte de iväg till LUGI-träningen. Elias var med på hela träningen och gjorde inte mindre än 2 mål! Under tiden satt jag och pratade lite av varje med en skolsköterskekollega (Lena) innan jag förberedde kvällens middag - Tacos.
Nu tittar tjejerna på Let´s dance och Hannes kom precis hit och killarna är på Elias rum och spelar nåt kuligt TV-spel.

1 kommentar:

  1. Gött att ha dig tillbaka Elias.
    Du har det i dig fortfarande, Toppen.
    Vilken styrka du visade igår.
    Bragdguldet till Årets kämpe Elias.
    Forza Lugi
    Figge

    SvaraRadera