Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 30 januari 2010

Full rulle & massa festligheter

Elias vaknade med träningsvärk ifrån gårdagens träning. Han var ganska nöjd med det. Känns som att han kände att det är NU som han kommer att komma igång med sin "vardag" så som den borde vara.
Idag var Elias bjuden på Olas födelsedagsparty. Det började med att de åkte in till Malmö och Laserdome. Där hade de hur skoj som helst! FUll rulle och Elias sa efteråt att det var hur kul som helst och gärna ville göra om det - även om det var jobbigt (men det är det nog för vem som helst). Sen när de skulle därifrån satt de fast i parkeringshuset de parkerat i, i ca 1 timme... Men när de väl kom därifrån åkte de hem till Lund igen och käkade gott.
Vi var bjudna till Marina & Figge på grillmat - det var bara -17 grader ute. Stackars Figge stod ute vid grillen medan vi andra mös inomhus vid öppna spisen. Petra och Anders var där också. Det blev många skratt och vi upptäckte hur liten världen är. Det visade sig att jag arbetat med Figges mamma Sonja. Chrille fick köra och hämta upp Elias från Olas party innan vi åt den goda maten. Sen lekte alla barnen! Helt vilda och sprang, skrek och hade hur kul som helst. Vi vuxna kunde bara sitta och titta på deras upptåg som aldrig verkade nå sitt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar