Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 17 januari 2010

LUGI p99

Morgonen var lugn. Vi bara mös och "hängde" hemma. Elias och Bea lekte. Louise fixade lite på sitt rum.
Tjejerna skulle gå och se Disney on Ice med mormor som de fick i julklapp av henne. Elias ville inte följa med utan skulle vara hos Hannes på kvällen.
Igår var det LUGIfest. Alla vuxna som hjälpt till (...och vi som gled in på ett bananskal) var där. Först träffades vi på förfest hemma hos tränarna Ola och Åsa. Det var som väntat riktigt trevligt och träffa alla helt goa föräldrar och tränare. Bara glädje. Sen gick vi iväg till Järnåkraskolan där god mat väntade. Ett band, Superstuff, spelade sen hela kvällen lång och det blev massor av dans. Chrille fick dock agera panelhöna eftersom hans elaka rygg inte medgav några häftiga rörelser. Figge gjorde sitt bästa för att undkomma dans medan Charlotte var kvällens dansdrottning. Vi fick ge upp lite tidigare än vad vi skulle önska, men man ska visst gå när det är som bäst, Beas blodsocker var åt skogen och Elias klarade inte längre av att vi inte var hemma.
Stort Tack alla Ni Lugifolk för en urtrevlig kväll!!!

1 kommentar:

  1. hej jag heter Randi och undrar om det är du som gör de fina änglasmyckena? jag träffade en dam häromdagen som bar ett o hon gav mig denna adressen.Jag vill gärna beställa ett.

    himlarike@hotmail.com
    Randi Kibsgård

    SvaraRadera