Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 12 januari 2010

Ont i kroppen mm

Elias mår inget vidare. Har ingen ork alls och är tyst. Ligger i soffan och gör ingenting i princip. Mår illa och har ont i kroppen. Så han får alvedon och kytril för att lindra det värsta. Inte alls sugen på mat. Det han kan tänka sig att äta är cheeseburgare från Burger King - så det är bara att handla med sig en hel påse, så han kan värma dem i micron.
Igår kväll var han urtrött och ville lägga sig redan vid 8. Men han hade så ont i benen så han grät. Så det blev en alvedon till. Hela natten har han legat och vänt och vridit sig av sina smärtor. Knappt sovit nåt alls, så när klockan var halv sex sa jag till honom att vi kunde gå upp och ta en ny smärtstillande och en ny kytril.
Usch, det är så jobbigt att se honom må så dåligt. Men det är en tröst att det mycket snart är över - att hans stora behandlingar är slut -IDAG! Sista dosen med dexacortral är tagen. Om några dagar - då kommer han må så mycket bättre!

3 kommentarer:

  1. Häng i Elias... du är stark.. inget.. absolut inget kan bli värre än detta... nu finns det bara en väg att klättra.. rakt upp till toppen av friskhetsberget! Krya på dig!!! Håll modet på topp som familj så skall ni se att det snart är över.. Stora varma hällsningar stug Janne!! (Alias pluto) ;)

    SvaraRadera
  2. Kortisonet är så hemskt, tror att barnen påverkas mest av detta. Hoppas verkligen att det tillför ngt gott efter allt det lidandet. Det värsta är hur det förändrar sin identitet,allt glädje försvinner, de blir likgiltiga. Hoppas att det försvinner snabbt ur kroppen. Detta du skrev om f-kassan gör mig så upprörd, hur kan de ha en norm som ska gälla alla? De måste väl kolla varje enskilt fall.De har ju inte en aning om vad som sker i varje familj och man längtar verkligen att få leva ett normalt liv. Ingen har bett om att få vara hemma med detta helvete.
    Stå på er!! Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Hej, vi tänker på er, nu är kortisonet slut det kommer att bli bättre snart. Kortisonet är den värsta medicinen. Ha det så bra ni kan kramar Linda och Nicola
    Ps. En drake lyfter alltid i motvind aldrig i medvind ds.

    SvaraRadera