Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 25 januari 2010

Skola och balett

Äntligen mår Elias bättre och kom iväg till skolan redan på morgonen och var där hela dan. Med sig hem hade han sin klasskompisar Jaffet och Anton.
Bea dansar balett som vanligt på måndagar och alla ville följa med idag. Så de väntade på mig när jag kom från jobbet så vi kom iväg i tid. Det är så kul att se på när de övar sina plié och chapé mm. Allt till levande pianospel.
Efter detta slog vi till med att äta middag på IKEA. Köttbullar för 16kr. En sallad á 5 kr la vi till. Helt otroligt! Middag för 5 personer med kaffe för under 100kr. Skönt att slippa laga middag en dag. Thomas, Barncancerföreningens ordförande var inte där idag - annars brukar vi stöta på honom och hans familj där på dessa sena måndagar. Dock träffade vi Sebastian och hans mamma Lotta och storasyster.
På vägen hem körde vi förbi "ÄnglaMatilda". Den sötaste ängel som arbetat i Malmö på Kronprinsen.
Hemma var vi strax efter 21. En lång dag och Elias var helt slut. Han är ju inte så van att vara igång så mycket. Har fått ont i foten igen. Och benen är fyllda med blåmärken. Hoppas att hans trombocyter inte är för låga...

1 kommentar: