Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

torsdag 2 juli 2009

0.17!!! Hemma!!!


0,17 i metrotrexatevärde
Vi har precis kommit hem!!!
Det måste varit rekord att det gått så fort! Klockan 21.45 fick vi svaret. 0,17! =Yes! =Hem!
Jag hade påbörjat packningen och när Elias fick svaret sprang han in i behandlingsrummet och fick droppet borttaget, tog på sig tröjan och släpade den stora väskan genom hela avdelningen ner i foajen. Han var nere på mindre än 5 minuter. Innan Chrille hann och komma och hämta oss.
Hela dagen har vi hoppats och hoppats... Middagsvärdet var 0,25 så vi kände att det kanske kunde gå ner. Eftersom han inte fick full dos i sin högdos så fanns ju hoppet lite mer (tänkte vi). Det gick!
Elias har mått toppen hela dagen. Louise kom förbi och Elias blev urglad. De spelade biljard och mös ihop. Sen hon cyklade hem igen väntade och väntade vi. Läkarna är helt överraskade. Inte ens de trodde att det skulle gå så här bra. Så nu blir det nog behandling enligt schemat - eller? Hur som helst är vi helt euforiska av lycka att det gick bra. Mot alla odds!
Imorgon blir vi utskrivna på riktigt och får mer besked om fortsatt program, men han klarade det! Yes!!!!!
Det ska bli extra härligt att gå upp på avdelningen i morgon eftermiddag med 2 av de största smörgåstårtorna från Ingelsta kalkon, vattenmeloner, glass, strutar och god dricka till alla de stackare som måste vara där. (Det är knökafullt på avdelningen, näst intill skavfötters... tyvärr många nya). Det är änglarna som står för kalaset. Bra va! Hoppas de får lite mysigt tillsammans. Tack också till Agnetha och Ingelsta kalkon som hjälpt mig att få ihop det hela! Det finns änglar runt omkring en! Härligt!

Jabbadabbadoooooo!
Elias vår fantastiske kille!
Gott att ha honom hemma igen i ett så härligt skick som vi aldrig vågat drömma om.
Underbart!
Tack!

4 kommentarer:

  1. Från Milla med familj:
    Men SÅÅ härligt att höra. Han ser ju hur frisk ut som helst på fotot, Elias, hur snygg som helst! :)
    Förstår verkligen att ni inte vill vara på avdelningen när sommaren är så underbar. En lägesrapport från oss. Milla snackar och snackar och går och går. Visserligen håller hon fortfarande krampaktigt i väggar och bord, men släpper nog snart. Hon är en solstråle. Vi ska till Lund den 27:e för läkarkontroll, ses kanske då. Varma hälsningar Milla med familj.

    SvaraRadera
  2. Så himla UNDERBART att läsa!!=) Han ser verkligen mycket piggare ut Elias!

    Många kramar från Elin i Kalmar

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt besked! Hoppas det fortsätter komma positiva svar nu, alltså positiva som i bra svar :) haha! Kram på er
    Ps. och vad fin elias är nu när håret brjat växa ut :)

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att allt gick bra, vilken härlig känsla det är när värdet kommer under 0,20.
    Hoppas att Elias få fortsätta att må så här bra, kramar familjen Mangialardo

    SvaraRadera