Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 15 juli 2009

Louise blev utskriven och har Elias låga värden?

För att säkert få igång hennes kropp extra så cyklade vi till sjukhuset tidigt som attan efter nattpermissionen. Alla var nöjda. Louise, vi, diabetessjuksköterskan och läkaren. Louise blev utskriven! Jabbadabbadoo!
Vi cyklade en sväng in om city. Handlade ett gott stenungsbakat bröd som vi fikade på när vi kom hem.
Idag har det varit varmt på riktigt. Över 30 grader i skuggan och massvis av underbar sol. Elias är försiktig och vill helst inte gå ut på dagarna. Han är rädd för att få brännskador, även om han har solskyddsfaktor 50 och långärmade kläder. Hannes var här och lekte, men skulle sen åka iväg och bada. Elias kan ju inte följa med. Så han sitter mycket framför en skärm. Tvn eller datan. Han ser blek ut och vi undrar hur hans värden är, men vi avvaktar med att ta prov. Direkt efter att han fick trombocyter i måndags kväll togs ett blodprov för att se vad de hamnade på. 40. På en hel påse trombocyter. Inte så mycket att hurra för, så det är nog bra att han tar det lite lugnt. Vi vet ju inte om de sjunkit ner igen. Elias och jag kollade trombocyterna. De kom från Malmö. De från Ängelholm - de är de bästa.
Louise gick på bio och Chrille, jag och Elias festade till det med att gå på restaurang IKEA i samband med att vi köpte en välbehövd rullgardin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar