Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 10 juli 2009

Lugi p99 + Åhus beachhandboll = ELIAS

+

=



Vi fick gå upp i ottan för att komma till Åhus beachhandboll. Vi plockade upp Hanna på vägen så klart. Parkerade en liten (?) bit ifrån och hann precis komma till första matchen. När vi kom fram, kom killarna i laget framspringande mot Elias. ALLA hade fått vars en knall röd tröja med sin siffra på och med texten ELIAS på framsidan. Det är goe Figge som har varit i farten igen. Gissa om Elias tappade hakan! Han är överväldigad! En av killarna sa; "..-vi har det för att hedra Elias...". Det är så man blir tårögd. Så gulligt!

Taktikuppläggning? Flera av tränarna och några respektive är på plats och samlar pojkarna Lugi p 99. Marina, Åsa och Kim.

Ola.



Marina och hennes goe Figge



[su'ppårtår] [phejnittinie]
dvs många härliga föräldrar

En av de suveräna målvakterna. Här är Simon in full action. Skott i mål var bla hans specialitet. Målvakten Adam var också svår att få mål på.



Pappa

Moa, Beatrice och Bosse vovve.


Calle gräver ner sig...



En del föräldrar (Roger i detta fallet) gör vad som helst för att få vara med på bild...haha!


Elias & Hanna


Hanna & Beatrice


Handbollsträning


Avbytarbänken...(med supporters).


Hanna kramar om Elias. Vi fick åka hem för Elias orkade inte mer...


Vädert var ömsom sol och ömsom lite regn, men oj vad vi var glada för att vi fick vara med och heja på killarna och träffa alla trevliga föräldrar. Till sist men inte minst vill vi framföra det största tack till alla tränare/ledare för allt! Ni är helt underbara! De bästa som finns! Minst tusen kramar till Er!!! Figge - Tröjorna var helt enkelt outstanding!

1 kommentar:

  1. Hej vill bara höra av mig och säga att vi tänker på er varje dag och följer er kamp mot den hemskaste av alla sjukdommar.Härligt att se och höra att ni trots allt kan och orkar göra lite roliga saker oxå.Många styrke kramar till er alla

    SvaraRadera