Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 6 juli 2009

Isländskt besök

Vi tog det riktigt lugnt på morgonen. Elias mådde inte så bra. Hannes och Assar kom förbi men de fick gå igen. Elias kräktes. Vi skulle ändå in och ta prover på sjukhuset. Pratade med läkaren om den fortsatta behandlingen. PEG-asperiginasen är helt stryken och fö ska han följa schemat där han avslutade i februari. De har inte bestämt sig för hur nästa högdos ska genomföras. Full dos eller med minskad styrka som han fick nu.
Telefonen ringde. Det var våra Isländska vänner; Frank, Svana och Brynjar som kommit hit på återbesök. Så när Elias var och tog prover hängde de med oss hem. Vi körde och handlade lite god mat och jordgubbar mm. Frank ville så gärna träffa hundarna. Jessica, Sara och Emma tittade förbi lite snabbt och alla babblade om sjukhus och vistelse där. Elias och Frank kommer så bra överrens och har mysigt ihop.
Provern är ok. Hb 99, neutrofila 1.4, trombocyter 97, leverproverna - klart högre än sist. bilirubin 31, ASAT 9.8, ALAT 13,?.
Tyvärr har vädret blivit lite sämre så det blev inget badande men grillande det blev det ändå. Gott och trevligt. Mitt när maten var på G kom vår kära veterinär och vaccinerade hundarna. Det är så gött att ha en veterinär som kommer hem och fixar till hundarna till ett klart prisvärt pris. Billigare än på klinik. Dessutom känner hon nu våra söta små nosar och vet hur de är.

2 kommentarer:

  1. Säger bara en sak.SKIT SJUKDOM!Jag önskar allt gptt åt Elias och åt alla andra i samma sits.Kram Sari & Ponne

    SvaraRadera