Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 1 juli 2009

Elias mår bra! Benmärgen är CANCERFRI!

I skrivande stund ligger Elias i sängen med en stor klubba i munnen och skrattar högt till filmen Madagaskar 2 ihop med Sanna (tjejen som har rummet intill med samma diagnos). Han har varit på ett riktigt stålande humör hela dagen. Skrattat och varit glad. Kunnat äta som vanligt. Varit och spelat biljard på lekterapin... och busat med pappas pizza. Kryddade denne med kanel när han vände ryggen till. Alla blodvärden är bra. Benmärgen visar fortfarande inga tecken på återfall! Läkaren är nöjd. Kan det bli bättre???
Flickorna och jag har varit på Hörbymarknad. Redan efter en kvart ville Bea ge upp pga av den enorma värmen. Redan kl.11 i förmiddags var det 30 grader i skuggan, vindstilla och kvävande kvavt...och sol. Man ska inte klaga, men det hade varit skönare att plaska i nåt kallt vatten än att vara på marknad, men är det marknad så är det. Barnen ser fram emot denna varje år och Elias var så besviken att han inte kunde gå att han grät. Han brukar alltid träffa Bosse där och säga hej. Bosse säljer hemkokt godis och Elias brukar alltid få en klubba av honom. Så Bea och jag fick hälsa speciellt från Elias till Bosse.
Här ligger han och mumsar på en klubba han fick av Bosse.

Förhoppningsvis ska vi kunna hitta en marknad en dag i sommar som Elias kan gå på. Kanske Bosse är där. Louise hade med sin kompis Emma som hon gick med och Bea och jag rann genom gångarna. Åskan mullrade i kanten, men det blev inget riktigt bang eller regn medan vi var där . Det lilla regn som kom nådde knappt marken innan den avdunstade. Så varmt var det. Några fynd gjorde vi. Köpte 20 dvdfilmer till avdelningen för 400kr. (Perfekt för vi hade skivit en lista igår om vilka filmer som skulle vara bra och vi hittade de flesta av dem). Elias fick ett fint badlakan med Spiderman3, Bea en kjol, Louise en ny välbehövd skolväska och vovvisarna fick nya koppel (eftersom de är Hundinis och biter sönder varandras om man binder fast dem 2 minuter...). Själv var jag nöjd med en langos med räkor.

3 kommentarer:

  1. Vad härligt! GRATTIS till er alla! //Zelda med familj!

    SvaraRadera
  2. Hej och grattis till fina resultat. jag undrar hur man köper de fina änglarna?
    MVH//Åsa, mamma till Simon med ALL

    asa.wallenholm@bredband.net

    www.asasspace.blogspot.com

    SvaraRadera