Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 3 juli 2009

...hemma!

Vilken dag! Vi kan ännu nästan inte fatta att Elias är hemma. Ringde till avdelningen för att kolla, men allt är bra. Nya prover på måndag. Nu ska vi bara hoppas att Elias får behålla det lilla hår han fått, slippa blåsor i sina slemhinnor och förhoppningsvis klara sina blodvärden så de inte rasar för mycket.
Anton klasskompis kom hit, men Elias och han fick gå hem till honom en stund och leka. Sen kom storebror Anton. Brun som en pepparkaka efter Spaniens solande.
Alla barnen har badat flera gånger idag. Skönt! För idag har det varit lika varmt och soligt som de andra dagarna...typ 30 grader.
Vi har levererat smörgåstårtor, glass, vattenmeloner, chips, ostbågar, popcorn och diverse dricka till avdelningen. Smörgåstårtorna var så fina! Vi får väl höra nästa vecka om de haft trevligt och om de var goda och drickan föll på läppen.
Oj, vad vi är trötta! Oron och den fruktansvärda droppräknaren tar kål på den dövaste. Det bara går inte att sova till den, så nu tar sömnlösheten överhanden... Nu ska vi göra vårt bästa för att försöka sova. God natt!

2 kommentarer:

  1. Härligt han är ju en kämpe det har jag ju sagt.kramar från Karin

    SvaraRadera
  2. Hej hela familjen!

    Här kommer en hälsning från Göteborg från oss alla som har tagit sig hit och spelat handboll i fyra dagar. Vi tänker på dig även här uppe. Många har tittat på Åsas änglar och frågat var man kan få tag på dem. (Man kan ju läsa att ni gör mycket bra för dessa pengar).Vi har haft fyra svättiga dagar här uppe. Vi har spelat hela 19 matcher, men tyvärr förlorat två av dessa som var semifinaler. Vi skickar många kramar från oss allihop. Lugi P -99

    SvaraRadera