Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 17 augusti 2009

Ingen högdos i morgon...

Vi hade kommit överens med läkaren att Elias skulle undersökas idag och ta prover. Blodvärdena är lite låga och herpesen är kvar, så läkaren bestämde att högdosen måste skjutas fram. Han får fortsätta med Valtrexen tills på onsdag och fortsatt utan behandling med cellgifterna metrotrexate och phurenetol. Nya prover då och påtittning om han ska kunna starta högdosen på fredag... Håller tummarna för det!!! Sen ska det ju finnas plats på avdelningen också och plats på operation. Så det är lite som måste fungera och stämma. Men det är ju så vi med cancerbarn lever - för dagen. Om morgondagen vet vi inget och det är så svårt att ens gissa sig till vad som händer "imorgon". Men vi hoppas alltid att imorgon ska bli en bättre dag än den idag. En dag till närmare målet mot att Elias ska bli frisk och slippa all denna hemska behandling och dåligt mående. När han fyller 16 år - gissa om vi ska fira då!
Vi var även en sväng in om diabetessköterskorna och hämtade lite material och fick provsvar. Äntligen ett svar som var bra. Beatrice har INTE glutenintolerans. Lättnandes suck!!! Tack för det! (Med våran tur, kunde man annars bara ha prickat in det med...).
Idag har vi alla varit hängiga. Vi sover inget vidare, men det är väl oron över det allt som har hänt och komma skall. Omställningarna inför skolstart, jobb och allt meck med alla barn. Det är som att ha en halv avdelning här hemma med alla mediciner, blodsocker och insulin hit och dit...
Nu ska Elias och jag gå och sova (hoppas jag). God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar