Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 31 augusti 2009

Alla värden är i låga!

Idag har Elias gått i skolan halva dan innan det var dax för provtagning. Alla värden var riktigt låga och det lutar åt att han måste ha en påse blod om nån dag. Trombocyterna är i princip obefintliga, så om han börjar blöda - ja, då blir det bråttom in. Hans vita är i botten - infektionskänslig! Så i morgon blir det ingen skola i skolan utan skype.
Elias har varit trött och sovit på dan, men det vore väl konstigt annars. Nu är han i säng igen och sover gott.
Vi hoppas att han inte ska dra på sig nån infektion nu när läget är lågt. Så nu höger vi beredskapen här hemma. Vim- och spritstädning i högsta hugg!

3 kommentarer:

  1. Tjena mors,
    Ville bara informera att Einar börjat träna handboll hos Lugi, samma tränare som Elias, så ngn gång i framtiden kan dom spela i hop! Han kom glad och svettig hem, tyckte det var mycket roligt och tränarna schyssta!
    Puss och kram Tobba och co

    SvaraRadera
  2. Hej Anette!
    Amanda och jag är i Lund på 64:an, om du kan och vill så kan du komma och hämta änglapengarna. Jag har mailat till Karin men jag vet inte om hon har möjlighet att komma. Du får gärna ta med dig flera änglar, kram Linda

    SvaraRadera
  3. Tänker ofta ofta på Elias/er.
    Har varit inne på sjukhuset just o besökt en av mina bästa vänner som ligger i cancer.Hemsk sjukdom....att man inte kan göra ngt gör så ont.
    Krama Elias från oss.
    Vi bor nu i Lund.Ni är jättevälkomna när ni vill.
    Har skaffat en kattunge.Kom o hälsa på innan han blir för stor.Elias kommer att älska honom

    SvaraRadera