Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 23 augusti 2009

Matt men hemma

Elias vaknade redan vid halv 7 i morse och kunde inte somna om. Mår lite illa och känner att magen är i uppror. Han ville så gärna ha scones, så det bakade jag innan vi väckte resten av familjen fram åt 10-tiden. Till en början hade han svårt att äta, men sconsen smakade bra.
Solen har visat sig från sin bästa sida och det var så varmt det bara kunde bli. Chrille fixade lite staket mot grannen och jag bar lite bräder. Klippte lite på de få växterna vi har. Vindruvsrankan som säkert funnits här sedan huset byggdes -71 är full av vindruvsklasar. Elias känner sig matt och orkeslös. Vågar inte vara ute i solen utan att han är fullt påklädd (inkl huva på huvudet). Med tanke på värmen idag, så är det inte så skönt.
Bea skulle på kalas, men strax innan vi skulle ge oss iväg var hennes blodsocker skyhögt - så det var bara till att planera om och spruta massa insulin.
Ingrid kom förbi och vi åkte till Flyinge plantskola och botaniserade lite. En hallonplanta och 3 andra förtjusansfulla växter blev det. Dessa planterades och sen var det dax att förbereda middagen. Underbart att kunna äta den ute i vår trädgård - hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar