Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 16 augusti 2009

Poolparty med klasskompisar!



Elias och Bea bakade kakor inför partyt. Var ombytta i badkläder långt innan alla kommit.

Vi ringde fröken Marianne och hade en liten undran om hon och Stefan kunde komma förbi en sväng, men de hade annat party inbokat. Hon lät meddela att skolan börjar klockan 9.00 på tisdag och slutar 13.40. Och jag meddelade att Elias får vänta innan han äntligen kommer att dyka upp. Högdosen måste prioriteras... som med all sannolikhet måste skjutas fram några dagar pag av Elias har fått herpesinfektion. Han mådde inget vidare i torsdags och kände på sig att han höll på att få en infektion. Läkaren sa då att han skulle avbryta sin behandling för att få upp sina värden inför tisdagens behandling eftersom hans värden är så låga, men infektionen kom och vi behandlar med Valtrex - det innebär att han inte kan få behandling på tisdag som planerat... men låta honom gå till skolan på tisdag känns som att spela rysk roulette med bacilluskerna och virila virusen, så det blir skype som gäller.

Til slut kom alla kompisarna från klassen! Inom 5 minuter var de i poolen allihop och hade hur kul som helst!






Sen fick de komma upp en stund och värma sig med filtar och varm korv och annat gott såsom chips och popcorn.

...innan de for i poolen en omgång till.


En stund senare fick de gå in en sväng och få upp värmen. Det bla en sväng framför tv-spelen.
Singstararna!


...Sen blev det ett dopp till innan det blev tårtamumsdax. Fridas pappa, Tomas kom och fikade och babblade en stund. Trevligt! Gütt om vi kunde ha honom som granne...

En glad Elias vid sin rosa "partytårta" med tomtebloss.

Alla killar som gör "kaninöron" på tjejer = jag gillar dig
(och tvärt om, om tjejerna gör det på killarna...).

Bildsköna Esmeralda! Vackre Frans!

Till Er alla kompisar; Tack för att Ni kom! Elias blev urglad!!! Tack för alla toppenfina presenter! Det bästa man kan ha är vänner som Er!

På kvällen planterade vi om de söta höstanemonerna (som megasuperstormtrivs) på vår framsida och gör sitt bästa för att överta rabatterna där - till utsidan av vårt staket på baksidan. Förhoppningsvis kommer de blomstra i sin allra vackraste prakt nästa år och glädja de som går förbi där på gångbanan.


1 kommentar:

  1. Vilket roligt party!!!
    Amanda har just nu för låga värden så vi vet inte om vi kommer på torsdag. Men vi håller tummarna, ikväll ska hon dra ner ytterligare på purinetol så vi hoppas att värderna går upp.
    Ha det bra, familjen Mangialardo

    SvaraRadera