Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 1 augusti 2009

Starwars och Gislövs marknad

Beas kompis Vera sov över. Lite hemlängtanbaciller hade hon mitt i natten men det löste sig. Direkt efter frukost hoppade de i plurret och vägrade komma upp förräns Karin, Hanna och Ingrid kom och vi skulle iväg till Gislövs marknad. Sen bar det iväg med hela Bosse (min lilla buss-bil) fylld av damerier mot markanden. Karin och Ingrid hade gjort så fin reklam för oss att vi gärna ville följa med dit.
Elias visste redan igår att han inte ville följa med. Orkar inte. Om han mått bra hade han nog tyckt det var lite mysigt och kolla lite och fika lite, men han sa att han får ligga i soffan och titta på Starwars i stället.
Markanden var liten och mysig precis intill havet. Vi gick i alla gångarna och tittade. Lite på sakerna och lite mer på folket. Småflickorna fick vars ett armband med snäckor. Sen blev det inte precis köpt nåt mer. Barnen plockade med sig en hel kass med stenar från stranden.
När vi kom hem - badade Bea och Vera igen. Elias hängde och vi klurade länge innan han kunde ok vad vi skulle äta för middag. Det blev tacos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar