Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 16 oktober 2009

Elias på väg hem? och internet tillbaka!

Idag fredag så har vi åter internet hemma i huset igen. Man blir så frustrerad när det som bara ska fungera helt utan anledning bara lägger av. Jag är inte helt oäven med tekniken men denna gången låg felet utanför hemmets väggar.

Elias har legat inne sedan i tisdags för sin näst sista högdos. Han blev inte som tidigare sövd först utan fick vänta till onsdag morgon innan han rullades upp till OP där han fick en dos rakt in i ryggmärgen. Denna gång fick han dela rum igen men med en familj som vi aldrig träffat tidigare.

Varje dag har han varit nere på lekterapin och spelat lusen av alla i biljard. Han tycker det är jättekul med biljard och det är skönt att se honom skutta omkring med sin droppställning jagandes bästa läget på bordet med ett stort leende på munnen.

Senaste värdet vid 13-tiden var nere på 0,37 så har vi tur är han nere på 0,20 kl. 18 så att han får komma hem. Han längtar verkligen hem och vi som är hemma vill bara att han och mamma ska komma hem. Nu när det är besöksförbud så är det svårt att umgås och flickorna träffade Elias som hastigast när dom fick sina vaccinationer i onsdags. Även Elias fick sin spruta som läkarna säger har en 30% chans att hjälpa mot svininfluensan. Bea har klagat på lite värk i armen och ont i benen men det är allt. Hon har varit jätteduktig hela veckan och hjälpt till mycket nu när min rygg återigen har fått frispel och värker, som tur är så har min läkare remitterat mig till ryggspecialister på Ängelholms sjukhus. Dom lär vara mycket duktiga på ryggar och diskbråck.

Nu ser vi fram emot helgen, att få vara tillsammans som en familj igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar