Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 25 oktober 2009

Nedkomst av soffa och Blåmärken...

I lördags var vi och hämtade vår nya soffa. Bea och Elias fick stanna i Stångby hos våra kära vänner Tobba, Sveinbjörn och Einar-Thomas och Helga. Där busade och lekte de för fullt medan vi körde upp till Halmstad. När vi på vägen hem igen ringde vi Tobba och undrade hur läget var sa hon att hon kände sig som hon var på jobbet. Och vi undrade då om hon sövt ner dem...
Väl hemma kom Robin och Marit och hjälpte oss att flytta runt på de gamla sofforna och in med den nya. Vilka vänner!
Waw, vad stor och härlig den är! Otroligt att alla nu får plats med råge. Man får lätt plats att ligga 3 st i den samtidigt. Man kan nog sitta 9 st i den. Passar helt perfekt in i vårt vardagsrum. Gött! Barnen bara älskar den - precis som vi. Jag var lite orolig att den inte skulle leva upp till förväntningarna och att de andra inte skulle gilla den, eftersom det bara är jag som sett den innan. Precis när vi fått ihop soffan la sig Elias och somnade direkt i den. Det känns som ett ganska bra betyg.
Helgen har bara varit lugn. Inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt. Man är fortfarande trött av sömnstörningen. När man väl somnat så vaknar man i ett kör och kan inte riktigt somna om. Elias svårigheter att andas genom näsan ställer också till det. Han vaknar flera gånger på natten och pillar med sina "vaselinbomullsproppar" och tar bort blod. Så vi prioriterar att inte stirra omkring för mycket. Bea har haft sin kompis Isabella här och lekt.
Elias trombocyter är nog i botten. Han är fylld av blåmärken. Stackars honom!

1 kommentar: