Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 28 oktober 2009

Fler trombocyter

Eftersom trombocyterna bara steg till 30 och blödningen håller i sig, så blev det till att emla, åka in en sväng till till dagvården, sätta ny nål och få en ny påse trombocyter. En ny biljardmatch på lekterapin.
Nu är vi trötta på att åka in dit varje dag. Stackars Elias! Vi tycker det är jobbigt. Vad tycker då inte han - egentligen (han klagar ju aldrig). Men vad har han för val. Allt han fokuserar på är ju att bli frisk. Vilken otroligt fantastisk kämpe han är!!!
Bea och jag lämnade Louise i Staffanstorp hos en kompis och sen träffade vi som hastigast en annan "cancermamma" i Malmö. Därefter körde vi vidare för att spana in nya IKEA och handla hyllplan till våra paxgarderober, så vi kan börja få iordning lite var stans, kanske börja fundera på den där uppackningen. Pax odjupa sortiment har utgått. Hallå! Med vilken anledning? Så det blir till att snickra egna hyllplan. Korgarna -ja, det kan vi glömma. Jisses, vilken besvikelse! Totalt omysigt och bara heltrist! Helt handikappovänligt, la vi märke till när Bea blev låg i sitt blodsocker och behövde åka vagn... Både Bea och jag supersaknar det gamla IKEA! Jag som egentligen är en IKEAfan, fick klart tvivlande tankar om hur jag i fortsättningen ska kunna handla IKEAsaker - för dit vill jag verkligen aldrig mer åka. Hur kunde de göra på det här viset? Hur tänkte de med sin planering om hur man ska ta sig fram i varuhuset?
Vi kunde inte komma hem fort nog. Örk för att gå i affärer.
Väl hemma satt vi pratade lite med Catarina och sen mös vi i soffan.
Imorgon - då ska vi ringa in och höra hur högt trombocytvärdet blev för idag.

1 kommentar:

  1. Det var mkt trevligt att träffa er och att få se dina fynd från Ikea Anette ;-)
    Änglarna går åt som smör i solsken :-) Ha en bra dag! Kram Catarina

    SvaraRadera