Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 12 juni 2009

Elias 10år och vi åkte till Legoland

Ja må han leva, ja må han leva...


Idag fyller Elias inte mindre än 10 år!!! Han blev väckt tidigt tidigt på sin födelsedag med presenter och skönsång från oss alla. Stress stress. Bussen till Legoland hämtade upp redan kl. 6.30 från Lund södra Statiol. Men vi hann perfekt i tid!
Bussturen var en lugn och ok tur. Dock var visade sig vädret från sin sämsta sida. Det ösregnade och pricken över i:et så var det storm med på kuppen. Helt omysigt med tanke på Legolandsbesök och födelsedag. Vädret kunde inte bli sämre, så då kunde det ju bara bli bättre. Men men... ju närmare vi kom Legoland, desto mer ok blev vädret. Väl framme regande det inte i alla fall. Kallt och blåsigt, men i princip folktomt på självaste Legoland. Inga köer till attraktionerna precis. Till slut valde vi de attraktionerna som var inomhus pga av kylan. Bla fanns det akvarium som var helt underbara. Hajar, rockor...allt möjligt fantastiskt. En del nya arter. Sen stängde de redan kl. 17.00.

Rummen vi fick var klart godkända!!! Vi bodde i gravkammaren med spindlar, skorpinjoner, tuttankamonsar och skattkistor. Middag åt vi på hotellet tillsammans med Karin, Hans, Isabelle, Alexander, Linda, Nicko, Amanda och Adam. Buffé som var av allra bästa sort. Louise åt i särklass mest av alla.
Efter middagen samlades vi alla i vårt rum och drog roliga historier och hade det mysigt. Alla var trötta och vid 22-tiden sov de flesta av oss - tror jag. Det är så givande och skönt att åka på resa med människor som man delar samma "helvete" med. Människor som vet och som man kan dela sina tankar med. Bara det här med inte kunna sovandet tex. Nicko har just nu samma som vi. Vi behöver inte förklara nåt alls, för vi delar samma tankar inombords. Delar samma oro, rädsla, vånda över vad barnen verkligen går igenom och hopp att en dag få barnen att må bra och förhoppningsvis även få dem friska. Trots att vi är glada över att träffas så önskar vi alla att vi aldrig hade möts - och på det sättet vi lärt känna varann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar