Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 14 juni 2009

Goa fd grannar och fika + lasagne

Vi började dagen med att packa upp från resan och tvätta ett par maskiner tvätt. Tröttnade fort på att städa. Ringde istället våra gamla grannar och hörde om de kunde komma hit. Det kunde de. Så Elias bestämde att vi skulle baka en kladdkaka. Sagt och gjort. Vispade grädde och tog fram jordgubbar och hallon från frysen. Kockade ihop en stor lasagne. Mitt i allt fixande började de droppa in. Liliana, Stanislaw och Erik och Vincent. Killarna hade knappt tid att fika för de spelade TV-spel på Elias rum. Stanislaw hade en tid på golfbanan och Erik hade en spelning. Men de andra stannade och sen kom Bitte efter att hon varit och bränt rakukeramik. Då käkade vi god hemlagad lasagne. Det åts med god aptit & Elias trivdes med sin kompis. Klockan blev en hel del innan vi kom till ro. Hoppas på bra väder imorgon & att Elias får må fortsatt bra!

5 kommentarer:

  1. Marianne i Kävlinge15 juni 2009 kl. 09:16

    Finns inga ord....
    Tänker på er jättmycket men det hjälper naturligtvis inte.
    Varma styrkekramar

    SvaraRadera
  2. Vad säger man ??? Kämpa på Ni har massa cyber stöd av oss här ute iallafall.

    SvaraRadera
  3. Att det finns så sjuka människor i vårt samhälle har man ibland svårt att förstå! Lova att säga till om det är något vi kan göra! Vi tänker på er massor!

    Zeldas husse och matte!

    SvaraRadera
  4. Christer, låt dej inte dras med i en diskussion på låg nivå. Tänk strategiskt och klokt som jag vet att du kan!!Kramar syrran Ca

    SvaraRadera
  5. Kämpa på alla! Är det något vi kan hjälpa till med så hör av er. Hoppas att Elias fick grattis-SMS av oss i fredags. Annars får han många grattiskramar från oss. Jag har lite änglapengar här hemma som jag skulle vilja lämna. Även många vill ha fler. Är det så att Anette orkar att ha ett änglaparty där vi hjälps åt att göra änglar och äter en bit så är jag den första som anmäler mig! Många styrkekramar från Åsa med familj ;o)

    SvaraRadera