Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 9 juni 2009

Lite matt och Hanna tog studenten


Det var så härligt väder på morgonen. Bea och jag cyklade till skolan. Dixie hawwade med - dvs hon är så spritt språngande galen och ivrig, wawwar av lycka och springer på bakbenen eftersom frambenen inte når marken.
Elias känner sig matt och orkade inte åka till skolan alls idag. Hans blodvärde är på väg ner, så kombinationen av vad han gjorde igår och ett minskande blodvärde är nog förklaringen. Ätit lite mindre igår pga av fastan och inte ätit nästan alls idag heller fram till vid 3.
Chrille och maskinerna härjade i det som andra kallar trädgård. Grävde 8 ton sättsand.
Hanna tog studenten och vi skulle möta upp på Polhemsskolan. Oh, my God vad där var folk! Så pass mycket att vi inte ens hittade Hanna någonstans alls. Trots att det hällregnade hela tiden. Hela skolan var fylld med paraplyer och människor. Lastbilar och traktorer med flak och med musik som överröstade varann stod kantrade vi sidorna. Fullt med glädje och feststämning. Elias orkade gå hela tiden och leta och leta i regnet. Så till sist fick vi besvikna och minst sagt blöta, gå hem till Karin i stället och vänta in Hanna där.
Hanna kom - glad som bara den. Kramade om Elias och tyckte han är så fin i sitt hår som börjat komma. Elias var glad. Hanna hade blivit överkörd på sin fot av en bil i stan - och kunde knappt gå. Det bjöds på massor med god mat och många kom för att fira med Hanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar