Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 10 juni 2009

Mulet väder

Elias orkade inte komma upp och gå till skolan idag. Mår inte så bra. Han fick halv dos metrotrexat och sin 1,75 Purenethol. Han mår illa av dem. Han har fått utskrivet illamåendetabletter Kytril. Jisses, vad dessa är dyra! 5 Tabletter kostar 698kr. Men vad då? Han måste få i sig lite mat och inte börja kräkas igen.
Så Elias har varit hemma hela dagen. Jag, Jessica och sen Chrille har letat födelsedagspresent tills på fredag...
F.ö. är vi så trötta man kan bli. Helt slut. Det här har slitit hårt på oss med allt som har och händer och sömnen är inget vidare. Varje dag är en ny dag med funderingar kring behandlingen och allt kring att han inte tåler den och sen den djävulska cancern. Det tär på krafterna. Evelinas oväntade bortgång har gjort att man tappat så mycket energi. Så vi koncentrerar oss mest på våra barn. Vill vara med dem. Huset är upp och ner - jiter inte riktigt få det iordning. Allt har ju ännu inte fått sin plats sen vi flyttade hit. Tänker att vi tar det "imorgon". Får man bara sovit så orkar man så mycket mer. Kanske vi får be läkarna skriva ut nåt tillfälligt så man kan somna... Nu kommer Elias - han kan inte heller somna. Så nu ska vi göra ett försök att somna tillsammans som vanligt.

1 kommentar:

  1. Jag tänker på er och skickar över styrkekramar. Många kramar från Elin (Claras storasyster från BUS där vi sågs när jag va på besök och jag köpte en ängel av dig).

    SvaraRadera